Slides

Keliones, ispudziai, susitikimai

Re: Slides

Standartinė bulve » 19 Sau 2010 21:10

Samana rašė:Bulvyt, o kam tau ta Austrija? Dabar visi "krutiakai", kur Austrijoj ir Italijoj slidinejo, i prancija varo :D

As ir sakau, kam man ta Austrija. Paprasysiu daktaro, kad B vitamino kursa israsytu. Ir gyvensiu kaip zveris! :rock:
Vartotojo avataras
bulve
Site Admin

Standartinė anaiis » 19 Sau 2010 21:47

teisingai Bulve, kam mum ta Austrija, mus ir cia gerai maitina)))
"ne rêve pas ta vie,mais vis tes rêves"
Vartotojo avataras
anaiis

Standartinė bulve » 20 Sau 2010 09:18

Anais, si ryta zvilgterejau i Tavo nuoroda (vakar laiko neturejau). Man nieko tos markes nesako. Bet pvz. del apatiniu kelniu, reikia rinktis arba pedkelnes, arba tuos "collant", kur vos kelius dengia ir nusipirkti kojiniu, spec. slidziu batams. Nes tuose batuose, kurie koja tiesiog sukausto, kiekviena drabuziu kloste per diena issiskaudet gali. As pernai nusipirkau Craft markes keleta apatiniu, nes tokie pigiausi ir graziausi vienoj parduotuvej buvo. Esu labai patenkinta. Nors jie labiau skirti ne Alpiu, o siaures slidems. Ir dar labai gerai koki poliarines vilnos treningiuka tureti. Tiesiog nepakeiciama.
Akiniu reikia dvejopu. Jei grazus oras, paprastu mazesniu uzteks, jei sninga ar rukas, "masque" labai malonu tureti.
Vartotojo avataras
bulve
Site Admin

Standartinė Samana » 20 Sau 2010 11:33

anaiis rašė:tai tu visur su ta melyna turbanke? graziai ji tau.o man netinka tokios.

Na, ir man atrodo kad graziai. Bet kazkaip jau net nesmagiai jaustis emiau - tiek spoksanciu :?: Ir laukia turbut kad su akcentu prasnekciau :lol:
Viskas, nusipirkau "Didziuosius pasaulio gamtos stebuklus", ieskosiu kur atostogauti :D
Zivile, tai ar varom slidinet? As apie slidinejima vis dar kliedziu. Zagarkalnis labai gerai, bet toli ir brangoka, reikia gal dar Lenkijos Tatrus ir Karpatus apziureti?
P.S. Zagarkalny pirkti jokiu aprangu nemaciau, tik nuomotis.
Vartotojo avataras
Samana

Standartinė Dona » 20 Sau 2010 11:34

Mano dukryte buvo cia, bet sitas viesbutis ziema uzdarytas del lavinu baimes. Jie ten buvo, nes kazkieno draugai ir ten ju didele kompanija buvo tame viesbutyje isimties tvarka. :P
O slidinejo jie cia
Ji rekomenduoja paziureti cia del veisbucio
Vartotojo avataras
Dona

Standartinė Samana » 20 Sau 2010 11:43

Cia mano mama daznai slidinedavo! O ju mylimam Kaprune juk buvo ta baisioji traukinuko avarija. Musiskiai po to dar yra buve dar karta ar pora ten.
Dieve, bet kiek trasu... :inlove:
Vartotojo avataras
Samana

Standartinė ijo » 21 Sau 2010 11:49

Merginos, kas dar visgi nebuvote isvariusios paslidinet i kalnus, tai labai rekomenduociau. Nes ten be galo isgryneja siela. Ir galvoj nelieka jokiu blogu ir varginanciu minciu. As save esu ne karta pagavus taip: stovi kazkur tarp dangaus ir zemes, mat toji paprasta zeme kazkur po kojom toli liko, iki dangaus jau siek tiek arciau, aplinkui balta balta balta (ypac, kai ir oras "baltas", t.y. - siek tiek apsiniauke, bet nesninga), klausaisi tylos, girdi tik savo nuosava kvepavima ir jauti, kokia galva tuscia nuo bereikalingo slamsto, kaip gera... tokia savotiska nirvanos atmaina. Ji trunka neilgai, akimirka, bet ir to uztenka, ji pasijunta!!
Nezinau ar supratot, ka norejau pasakyti. Bet man tai pavyksta patirti butent tik ziema kalnuose. Vasara kazkaip ne taip.. vasara vis kazkur demesys nukrypsta vistiek, nors ir buna gera. Kartais :)
Vartotojo avataras
ijo

Standartinė anaiis » 21 Sau 2010 11:55

nu pabandysiu pajusti ta nirvana Ijo.as karta gyvenime ir pajutau labai keista nirvana.tai buvo tiesa vasara prie sant francisko yra toks kalnas, velnio vadinas.mes miegojom kempinge virsukalnej, nakty vaizdas, patikekit manim :angel: .apacioj kazkur toli miesto sveisos o virs galvos zvaigzdetas dangus taip arti))) fantastika.tikrai keleta minuciu negalejau atgauti kvapo.
"ne rêve pas ta vie,mais vis tes rêves"
Vartotojo avataras
anaiis

Standartinė Samana » 21 Sau 2010 13:21

As taip panasiai spoksojau i Svegzdos nupiestus svogunus :D
Vartotojo avataras
Samana

Standartinė Dona » 21 Sau 2010 13:38

Ak, kaip tu graziai, Ijo, cia aprasei! Noriu!!!!!
Vartotojo avataras
Dona

AnkstesnisKitas

Grįžti į Atostogos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias