Dabar skaitau

Re: Dabar skaitau

Standartinė Samana » 12 Vas 2010 14:24

Pernelyg nesistebiu :lol:
Aš Ijo dovanotą "kazliuką piene" skaitau - kai greit skaitai, visai smagu darosi. Tik jei mažai laiko turi pribėgti, vėl adaptuotis prie jos reikia.
Vartotojo avataras
Samana

Standartinė bulve » 13 Vas 2010 19:57

Na taip, "kvepalai" toki sleikstuli vienu metu sukelia beskaitant.
Bet dabr nieko nebeskaitau. Turiu net 2 pradetas skaityt knygas, kurios turetu "itraukti". O kadangi ir taip prastai miegu, tai bijau isitraukti ir visai nebemiegot. Vakare nuluztu, o apie 3-4 ryto pradedu ritmingai vartytis iki kokios 6-os.... Nusipirkau tableciu zoleliu pagrindu is bio parduotuves. Gal miegosiu. :worried:
Vartotojo avataras
bulve
Site Admin

Standartinė Samana » 25 Vas 2010 20:10

Na va, pabaigiau "Kozlionok v moloke", į galą buvau jau ir visai įsikaifavus. Čiupau "Šuns širdį" rusiškai skaityti, nusipirkau visą rinkinį Bulgakovo kūrinėlių. Dar man sakė kad verta "Rokovyje yayca" perskaityti :lol:
Lygiagrečiai bandau skaityti The complete idiots guide to understanding Islam. Viskas normaliai aiškinama, tikrai išsilavinime šitą properšą turime - nei apie arabų kultūrą mus mokė, nei apie religiją, nei jų istorijos, viskas juk "pagal nugalėtojus" susukta. Bet pasiskaičiau ir naktį tokį durną sapną sapnavau ]:) Fui.
Vartotojo avataras
Samana

Standartinė bulve » 28 Vas 2010 09:27

O as nieko. Kaip prasidejau sausio menesi del darbo, taip ir uzstrigo visi skaitymai. Gal trys knygos pradetos, bet ne vienai nera laiko prisest.....
Vartotojo avataras
bulve
Site Admin

Standartinė Samana » 02 Kov 2010 20:38

Surijau "Šuns širdį" rusiškai, dabar pradėjau "Rokovyje jaica" :$
Vartotojo avataras
Samana

Standartinė irma » 10 Kov 2010 00:42

Skaitei "Turbinu dienas"? Man labaiu patiko uz Pasternako "Daktara Zivago"...
Vartotojo avataras
irma

Standartinė Samana » 10 Kov 2010 09:36

O kieno tos turbinų dienos?
Vartotojo avataras
Samana

Standartinė ijo » 10 Kov 2010 16:26

Michailo Bulgakovo, taip, to paties Bulgakovo pjese. Originalus pavadinimas -"Дни Турбиных". Yra ir daugiau jo pjesiu, visos geros.
Ir isvis, jei iveikei "lemtinguosius kiausinius", tuos "Роковые яйца", tai skaityk ir daugiau apsakymu bei pjesiu. Tau turetu patikti. Bet reikia but pasiruosus: Bulgakovas toks patiekalas, kurio ilgam uztenka; as kai tuos kelis jo rastu tomus "suvalgiau" kadaise, tai paskui ilgai kaip apsisapnavus vaiksciojau... niekas kitas nebesiskaite po ju, viskas per leksta ir per menka atrode, turejo tam tikras laikas praeiti. Bet kaip gera, kaip idomu buvo skaityt ! Vienas is tu nedaugelio autoriu, kuriuos kai perskaitai, tai jau iskart ir pasiilgsti, ir gaila, kad jau viska perskaitei. O kiek gudrios fantastikos jo apsakymuose! - niam niam...
Vat kaip Jums aciu, kad priminet Bulgakova, po Dostojevskio vel ji pasiimsiu. Ir megausiuos.
Vartotojo avataras
ijo

Standartinė Samana » 10 Kov 2010 17:26

Kaip įdomu... Mane nuteikė, kad Bulgakovas tik tuos tris kūrinius padorius yra parašęs - "Meistrą ir Margaritą", "Šuns širdį" ir tuos kiaušinius. Na, feljetonus pabandžiau skaityti - nee, kažkaip kantrybės trūksta. Dabar apsakymų ėmiausi. Bandau. Vis dar netikiu :lol:
Vartotojo avataras
Samana

Standartinė ijo » 10 Kov 2010 17:35

Na ka Tu! Turbinu dienos buvo viena is labiausiai statomu pjesiu kazkuriam rusiskam zinomam teatre, baisiai isgarsejusi ir isgirta! O vat tie jaicai po visu kitu apsakymu man pasirode tokie.. nu juokingi :) Neblogi, ale po Suns sirdies su visom Margaritom tai tokie lengvuciai :)
Apsakymai is serijos apie kaimo gydytoja mane labai uz dusios sueme.
Vartotojo avataras
ijo

AnkstesnisKitas

Grįžti į Grozine literatura

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias